Na Antarktidě a na pouti

30.7.2016

 Město Smečno je tento víkend  neprůjezdné. Všude je pouť. Kolotoče, houpačky, labutě, stánky s občerstvením, střelnice a hudba. Z každé atrakce samozřejmě jiná ;-)

Někteří na pouť vyrazili opakovaně. Vyřádili se dosytosti, utratili,co se dalo a nakoupili to, co se na pouti nakupuje- perníky, cetky, dobroty, vatu...

 

 
 Náš odvážný střelec zachmuřil paní od papírových růží tím, že čtyři vystřelil :-) Takže nadšení se dostavilo- i když pivo je pivo ;-)

Fotek máme pomálu. J. fotila svědomitě a obětavě celé odpoledne, než se ukázalo, že karta není ve foťáku, ale zůstala v počítači :-))
Dalším vrcholným číslem bylo to, že jsem usazovala naše dvě děti na kolotoč a přišla mi nějaká jiná maminka zaplatit za své dvě děti. Zkrátka sedomnívala, že atrakci provozuju ;-) Tak po prvním dni to není špatné skore.

Dnes se v rámci programu také putovalo po Antarktidě.
Vyráběli se tučňáci s vlněnými kulichy a stavělo se iglú z kostek cukru. Naštěstí ještě nejsou vosy, protože ulepení byli všichni stavitelé až za ušima.



Program pro děti připravila slečna Bára. Se SMA žije už přes 30let a na pobyty začala před lety jezdit jako klientka. Sama nejlíp ví, co děti s těmito diagnózami zvládnou. Přípravou programu tráví spoustu času, protože  předem všechny výrobky a hry zkouší.  No a když není po ruce asistent, testuje své nápady doma na matce Lence  ;-)

 

Komentáře